Orice website
fantastic, incepe
cu un audit web.

Site-ul tau nu
livreaza rezultatele
pe care ti le doresti?

fi cu un pas inaintea concurentei.


Un proiect web de succes trebuie sa se bazeze nu doar pe o strategie ci pe o analiza ferma a factorilor externi precum si a site-ului web in sine. Un audit web complet, identifica si rezolva orice problema care ar putea impiedica performanta site-ului tau si afisarea in Google.

Analiza SEO iti va furniza toate detaliile legate de starea tehnica a site-ului, erori de cod, sugestii pentru design sau stagiul optimizarii SEO. Interpretata corect si pusa in practica de catre specialistii nostri, strategia de optimizare aplicata in urma analizei, te va ajuta sa iti indeplinesti obiectivele de business si va garanta succesul afacerii.


Analiza / auditul web al site-ul nu investigheaza decat aspecte tehnice sau de performanta; Un audit complet al website-ului are si scopul de a determina o intelegere clara a industriei in care activezi, un studiu coerent asupra concurentei si asupra obiectivelor tale de marketing. Folosim solutii software de top si tehnici SEO, pentru a-ti asigura o prezenta de top in principalul motor de cautare Google.

La finalizarea fiecarui site, primesti un raport complet, ce include cele mai bune recomandari despre pasii ce trebui urmati in continuare. Iti punem la dispozitie si un soft complet pentru masurarea si raportarea activitatilor din site-ul tau, cum ar fi: numar de vizitatori, vizite, timp petrecut in pagini, rata de conversie, s.a.m.d

Unde te situezi
fata de
competitorii tai?

intelegi piata, stabilesti regulile.

Doar 249 ron

Aplica acum pentru un audit web si descopera ce impiedica site-ul tau
sa apara in prima pagina din rezultatele Google.

TOP