Agentia ta web orientata spre
rezultate.

* acum si in Sibiu

Acum iti poti
administra singur,
tot continutul
site-ului.

Lansata oficial in 2013, ca un business mic de tip PFA, compania noastra a evoluat treptat, avand ca scop crearea unei agentii full-service, capabila de a acoperii toata gama de servicii web si de a furniza solutii complete, indiferent de marimea business-ului.

In 2016 am creat agentia web, AlbaDesign, marcand totodata si expansiunea noastra in Europa si bucurandu-ne de un feedback pozitiv care ne-a confirmat increderea in munca prestata.

Furnizam solutii web si e-commerce precum si servicii de optimizare SEO, folosindu-ne de solutii creative si tehnologii web de ultima generatie. Echipa noastra experimentata, este formata din specialisti in diverse domenii de activitate, si suntem capabili sa furnizam solutii web pentru startup-uri, microinteprinderi dar si corporatii.

Infrastructura Web Unica ( made inhouse )
Am creat o infrastructura web unica, prin care tu sa iti poti modifica site-ul cum doresti, fara sa fie nevoie de cunostinte de programare sau design.

Unicitate:
Fiecare proiect web realizat de catre echipa AlbaDesign, se bucura de unicitate, creativitate, dinamica si este special conceput pentru a satisface toate cerintele si nevoile businesului tau.

Transparenta in comunicare:
Nu taxam clientii inainte de crearea unui design de landing page. In acest mod ne asiguram ca fiecare client va sti exact ceea ce primeste daca alege sa lucreze cu agentia noastra.

Respectarea termenelor
Ne respectam clientii si implicit termenele de executie. Suntem atenti si dedicati in ceea ce facem si consideram ca un client multumit reprezinta cea mai buna reclama.

Preturi corecte
Tinem cont de stagiul business-ului tau si de dorinta ta de evolutie si de aceea incercam sa iti oferim un pret corect pentru munca prestata.

Ce facem diferit
fata de competitie?

Creare Site Web Sibiu

CINE SUNTEM?

Suntem o agentie web full service, alcatuita din oameni pasionati,
cu o vasta experienta in domeniul web dar si domenii conexe.
Suntem creativi, perfectionisti , atenti la detalii si investim constant in dezvoltarea profesionala a personalului si in tehnologii moderne.

Astfel, suntem capabili sa oferim clientului nu doar un website profesional , ci un instrument de marketing complet, un serviciu ce se va remarca prin profesionalism si eficienta.

CE FACEM?

La AlbaDesign cream site-uri web unice ( from scratch ) si personalizate, site-uri web ce genereaza profit si care se remarca prin design si functionalitate. Fiecare site creat de noi dispune de o interfata de administrare custom, astfel incat fiecare client poate sa modifice cu usurinta majoritatea aspectelor din website.

De peste 9 ani proiectam si dezvoltam site-uri web de succes.
Noi suntem AlbaDesign , partener certificat Google.

Vrei un website?

Vrei sa discutam?

Ce au in comun toate
website-urile create de noi?

Site-uri Web Unice:

Fiecare site web, creat de noi, se remarca prin elementul de unicitate, este perfect optimizat din punct de vedere SEO si corespunde cu standardele de validare W3C. Site-urile noastre sunt bazate pe ultimele tehnologii web, sunt responsive, adica sunt adaptate perfect pentru orice dispozitiv mobil sau tableta.

Transparenta:

La noi platesti pentru rezultate! Ai sansa de a vedea cum arata website-ul tau inainte de a plati. Pentru fiecare proiect web dezvoltat de catre agentia noastra, iti oferim un landing page ( design + structura primei pagini ) complet gratuit. Odata cu prezentarea landing page-ului si a functionalitatilor, te lasam pe tine sa decizi daca vrei sa lucram impreuna. La AlbaDesign transparenta in relatia cu clientii este foarte importanta.

Modifici site-ul cum / cand vrei.

Fiecare site web dezvoltat de catre noi, dispune de o interfata de administrare custom ( personalizata ) astfel vei putea sa modifici cu usurinta orice aspect din site-ul tau, fara a fi nevoie de cunostinte de programare. Totul este drag and drop.

Completeaza formularul
și te contactam noi in maxim 24 ore!

TOP