Design
memorabil
pentru un
brand remarcabil.

De la brief
pana la tipar.

hai sa discutam despre proiectul tau.

Idea de design a produsului tau incepe cu studiu brief-ului, si se construieste in jurul consumatorului, al dorintei si determinarii acestuia de a alege un anumit tip de produs sau serviciu.

Intr-o lume a imaginilor, un design corect, cu un mesaj clar si nisat, va atrage cumparatorii si va stabilii avantajul tau in fata competitorilor. Te ajutam in permanenta, oferindu-ti gratuit consultanta, in intregul proces de design si implementare, pana la faza de tipar.

La noi platiti doar pentru rezultate! Stim ca nevoile tale sunt unice si credem in buna comunicare, de aceea taxam doar pentru produsul final. Iti concepem multiple design-uri bazate pe referintele tale, iar tu platesti doar pentru rezultatul concret.

Am inovat pentru cei mai buni.
Vezi mai jos doar o parte din proiectele noastre.

Dam viata
produsului tau
prin inovatie.

etichete care vand, inca din prima zi

Pentru a te ajuta in modul tau de gandire cu privire la importanta design-ului de produs, vom face un scurt exercitiu de imaginatie:

Gandeste-te la o achizitie recenta pe care ai facut-o. Care au fost factorii ce te-au determinat sa alegi un anumit produs in detrimentul altuia? A fost o decizie impulsiva, emotionala sau doar o decizie bazata pe design-ul de ambalaj al produsului?.

In categoria produselor de larg consum, design-ul si ambalajele atragatoare joaca un rol decisiv in decizia clientilor. Design-ul, conceptul, coloristica, si mesajul , spun povestea produsului tau prin tehnici de neuromarketing.

Iti construim de la zero un altfel de ambalaj, unul unic, atragator, ce te va ajuta sa te remarci intr-o piata competitiva.
Interesat de colaborare? Nu ezita sa ne contactezi
TOP