Cream site-uri intuitive,
orientate catre
succes.

La noi primesti
mai mult
decat platesti.

descopera avantajele de a lucra cu noi...

I. Vezi cum arata proiectul tau online, inainte de a platii:
Fiecare client beneficiaza de unul sau doua landing page-uri gratuite, astfel va vedea exact cum va arata proiectul sau, inainte de a platii. Credem in transparenta, comunicare si incredere reciproca.

II. Ai consultanta gratuita pe toata perioada dezvoltarii web.
Pentru ca stim ca orice inceput este dificil, iti oferim intreg suportul nostru, gratuit, pe toata perioada de dezvoltare a proiectului tau.

III. Modifici site-ul cum vrei tu. Nu ai nevoie de cunostinte!
Am revolutionat web-ul prin crearea unei interfete de administrare unice, astfel incat fiecare client sa isi poata modifica si actualiza site-ul sau magazinul online, oricand si fara cunostinte de programare sau design web.

De la aplicatii ios
sau android
la site-uri web
si magazine online.

design intuitiv, exact cum iti doresti

Hai cu idea, de restul ne ocupam noi!
Fie ca iti doresti un site web simplu, de prezentare, o aplicatie de mobil sau o solutie de tip e-commerce cu mii de produse, noi suntem capabili sa realizam si sa optimizam proiectul tau, astfel incat sa iti genereze vanzari.

Detinem knowhow-ul si ultimele tehnologii web, ce te vor propulsa inaintea concurentei, indiferent de domeniul in care activezi. Lucram transparent cu clientii nostri pe tot parcursul procesului de dezvoltare, de la concept si pana la finalizare, pentru a ne asigura ca cerintele tale sunt pe deplin realizate.

De indata ce finalizam un proiect custom, acesta devine proprietatea clientului dar oferim de asemenea si hosting, mentenanta si administrare lunara, la cererea clientilor.
Industrii in care activam:

In cei peste 9 ani de activitate am ajutat la cresterea exponentiala, pentru diferite afaceri si in diferite medii de activitate. Suntem mandri ca am reusit sa expunem in online, site-uri si aplicatii exceptionale, interactive si mai ales accesibile. Credem ca site-ul tau web te reprezinta si iti stabileste pozitia brandului in piata.

Ai o idee de business? Hai sa discutam!

Suna sau scrie un email prin formularul de mai jos.

DE CE SERVICII ESTI INTERESAT?TOP