Fotografie de
produs, in studio
sau la locatia ta.

Povestea produsului
tau, prin imagini
de calitate.

fotografie de produs, in studio sau la locatie

Fotografia de produs joaca un rol foarte important in procesul de promovare/vanzare a oricarui bun, pachet de servicii sau eveniment.

Indiferent ca aveti de a face cu mediul online (magazin virtual, platfoma de vanzari, Emag, Amazon, Ebay etc.), catalog de prezentare, banner, afis, brosuri s.a.m.d. business-ul dvs. va avea nevoie de o reprezentare profesionala care sa puna in evidenta principalele caracteristici ale produsului sau a serviciului pe care il prestati.

Compania ta, activitatea sau produsele comercializate, toate au nevoie de multa atentie iar acolo unde cuvintele nu sunt suficiente, intervine arta fotografica, capabila sa capteze cadre memorabile.

Compania noastra lucreaza cu fotografi specializati in fotografii de produs sau industriale dar si fotografii corporate. Suntem specializati in fotografie industriala, care cuprinde unitatile de productie si mediul in care se afla, interioare si exterioare (fotografie de arhitectura), mijloace fixe si mobile.

Iti oferim de asemenea si fotografii in cadrul studio-ului nostru, fotografii de prezentare si alte imagini pentru cataloage, albume sau prezentari. Suntem convinsi ca pasiunea si experienta noastra te vor ajuta la imbunatatirea imaginii companiei tale si implicit la cresterea vanzarilor prin prezentarea produselor intr-un mod favorabil.

Tarife Servicii Foto

Fotografie de produse - 3 € / produse ( 2 -3 fotografii )
( sedinta minim 50 € )
Prelucrare foto pentru web - 1,5 € / imagine
Fotografie culinara - 199 € / sedinta ( 3h )
Fotografie imobiliara - 100 € / apartament
Fotografii Hoteluri / Pensiuni - 350 € / locatie

Servicii foto profesionale.

fotografii industriala, corporate, diverse

TOP