Reclame
eficiente pe
Facebook, cu
rezultate imediate.

Foloseste-te de
potentialul Facebook.

Ai nevoie de o prezenta puternica pe platformele sociale utilizate de viitorii tai clienti, o prezenta care sa joace un rol hotarator in castigarea increderii acestora?

Promovam site-ul tau pe Facebook – Anunturile tale, vazute de milioane de Romani, in mediul in care petrec cel mai mult timp pe internet.

Cu ajutorul anunțurilor promovate în Facebook vei putea targeta direct persoane reale, interesate de serviciile sau produsele tale, segmentandu-i dupa: sex, varsta, locatie, hobby-uri sau interese.

Alaturi de Google, Facebook este cealalta platforma obligatorie pentru 99% dintre business-urile din Romania. Fie ca urmaresti awareness-ul brandului, sau ca tragi linie la final de luna si vrei sa calculezi profitul, promovarea pe Facebook si Instagram iti va creste afacerea. Iar noi? Noi stim ce inseamna promovare pe Facebook si Instagram, de la A la Z, de la cap la coada, de la 0 la 100 si, cel mai important, de la investitie la profit.

Administram campanii de Facebook Ads si Instagram pentru generarea unui nivel ridicat de interactiune a publicului cu paginile promovate si cu website-ul clientului prin mesaje si imagini directionate precis.

Toata lumea poate activa si performa pe social media. Rata de raspuns in comunicare este instantanee, totul se intampla in timp real, oamenii mentin legatura cu grupurile de prieteni si scena sociala la nivel local, regional si international. Facebook este multimedia, este interconectat, este destinatia principala a intregului internet.

Fapte / date concrete:

1.2 miliarde de oameni intra pe Facebook zilnic,
cifra creste cu 18% in fiecare an
1.7 miliarde de oameni se conectează la Facebook de pe dispozitive mobile, cifra creste anual cu 21%
9.6 milioane utilizatori de Facebook in Romania
1 din 2 români cu acces la internet are cont de Facebook
5 profile noi, sunt create in fiecare secunda

Strategia ta de comunicare Facebook.

Facebook este rețeaua socială cu cei mai mulți utilizatori din lume, și cu cel mai mare grad de interactivitate.

Audit 100% Gratuit Facebook Ads:

Ai un cont de Facebook Ads activ, dar ai nevoie de parerea unui specialist? Analizam si evaluam parametri relevanti ai contului tau, privind setarile campaniilor, locatiile targetate, bugetele investite, rezultatele campaniilor si performanta lor, etc.

Reclame Social Media:

Foloseste cele mai populare platforme de socializare - Facebook si Instagram pentru a te adresa unui public relevant afacerii tale.

de la 200 € / luna

TOP