Cream experiente
digitale unice
prin design
si accesibilitate.

Ce inseamna
UX si UI design?

Don Norman, inventatorul termenului UX, a modificat modul în care percepem proiectarea produselor și serviciilor. UX este acronimul pentru User Experience, iar UI este prescurtarea folosita pentru User Interface.

UX este despre a proiecta ceva simplu de utilizat. Atat de simplu incat utilizatorii nici nu isi dau seama de usurinta folosirii produsului respectiv. Atat de simplu incat tot ce au de făcut este sa deschida aplicația, site-ul sau ambalajul produsului si sa inceapa sa se bucure de noua experienta fara un manual de instructiuni sau alte intrebari.

UI este modul prin care compania ta digitala poate crea emoții reale între produsele si serviciile pe care le oferi si utilizator. UI completează UX prin stil. E un echilibru intre rational si emotional, o imbinare sublimă intre creativitate si tehnologie. Ambele sunt esentiale in crearea unui produs de succes.

Simplu. Fie ca vorbim de un site simplu de prezentare sau de un magazin online complex, proiectul tau final oglideste, de fapt, modul in care publicul interactioneaza cu brand-ul, produsele sau serviciile tale din online.

De la analiza si cercetare de piata, pana la conceperea strategiei si design efectiv, colaboram strans cu fiecare client, pentru a ne asigura ca site-ul tau va fi unul deosebit de calitativ, accesibil si mai ales profitabil.

Ce importanta
are pentru tine,
ca si client?

Design-ul proiectului tau, oglindeste de fapt, modul in care publicul interactioneaza cu brand-ul tau prin intermediul site-ului web.
85%

dintre utilizatori vor abandona site-ul la prima interactiune daca informatia esentiala nu este usor de gasit.

95%

dintre utilizatori au afirmat ca o buna interactiune cu site-ul web este foarte importanta;

65%

dintre utilizatori de smartphone-uri nu vor abandona site-ul daca aceste nu este optimizat pentru mobil.

15%

stiai ca doar 15% din toate site-urile sunt optimizate si configurate corespunzator, avand la baza UX si UI design?

TOP